Xwhite trakice dolaze u više oblika, što vam omogućuje da odaberete stupanj izbjeljivanja koji najbolje odgovara vama.

Dosad najjednostavniji način izbjeljivanja zubi i potpuno siguran za zube i zubnu caklinu. Xwhite® VISIBLE otapajuće trakice su male, prozirne folije koje sadrže vodikov peroksid i koje se u dodiru sa slinom rastapaju i pretvaraju u aktivni gel, koji samim time izbjeljuje ne samo površinu zuba već i međuzubne prostore.

Xwhite® Glamorous Effects – trakice za izbjeljivanje zubi pružaju profesionalnu razinu izbjeljivanja zubi nakon samo 14 dana. Uklanjaju površinske i dubinske mrlje. Sadrže patentiranu koncentraciju sastojaka za izbjeljivanje za potpuno iskustvo izbjeljivanja i dugotrajne rezultate.

Xwhite® Advanced Whitening – trakice za izbjeljivanje zubi  omogućuju tehnologiju  izbjeljivanja bez vodikovog peroksida za sigurno i učinkovito izbjeljivanje. Patentirana formula omogućuje prekrasan bijeli osmijeh nakon samo 14 dana.

Znanost iza bijelog osmijeha

Patentirane formulacije Xwhite trakica razvijene i proizvedene u Velikoj Britaniji za SIGURNO, UČINKOVITO i BEZBOLNO izbjeljivanje. PH SIGURNE, ne uzrokuju DEHIDRACIJU i PREOSJETLJIVOST zubi.
Potvrđene od stomatologa i korisnika diljem svijeta.

SmilefromXwhite Blog Stories

Što uzrokuje obojenja?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih zubi gube prirodnu bjelinu. Neke ne možemo kontrolirati, poput starosti ili nezgoda u mladosti koje mogu poremetiti razvoj naše cakline zuba. Međutim najčešče mrlje na zubima uzrokovane su životnim navikama.
Saznajte više u najnovijem blogu.


22.05.2021. White smile

#shareyoursmile

Mi stvaramo osmijehe

Andrea Mitrovic

@andrea_reja

Xwhite trakice jednostavno obožavam

Napravila sam kuru sa 56 trakica i svo žutilo od kave, hrane i pića se kao gumicom izbrisalo. Nakon te kure odlučila sam uvijek imati jedan paket trakica u svom kupaonskom ormariću i koristim ih prije svakog važnog izlaska ili sastanka. I još jedna super stvar kod njih je praktičnost. Doslovno gdje god da se zatekneš možeš ih koristiti jer se tope na zubima. Preporučila sam ih i svojim prijateljicama koje nakon uporabe dijele moje mišljenje  Xwhite, kapa do poda.

HR EN

Osvojite XWhite pogodnosti

Registriraj se i osvoji popust na prvu kupnju!
Već si registriran? Prijavi se

Osvoji dodatne bodove i pretvori ih u nagrade!

Već si registriran? Prijavi se