Znanost iza bijelog osmijeha

Patentirane formulacije Xwhite trakica razvijene i proizvedene u Velikoj Britaniji za SIGURNO, UČINKOVITO i BEZBOLNO izbjeljivanje. PH SIGURNE, ne uzrokuju DEHIDRACIJU i PREOSJETLJIVOST zubi. Potvrđene od stomatologa i korisnika diljem svijeta.

Kako funkcionira izbjeljivanje zubi?

Lakše je suočiti se sa svijetom s lijepim osmijehom, a pravilna higijena zubi, uključujući izbjeljivanje zubi, može imati pozitivan utjecaj na vaše samopouzdanje – i, šire, na način na koji vas drugi doživljavaju.

Izbjeljivanje zubi odvija se na dva načina: vanjski i unutarnji. Na površini zuba nastaju vanjske mrlje, a u mikropukotinama cakline i dentinu nastaju unutarnje mrlje. Da bi djelomično uklonili vanjske mrlje odnosno mrlje na površini cakline možemo koristiti paste za izbjeljivanje zubi i sredstva za ispiranje usta, ali samo sredstva za izbjeljivanje zubi mogu ukloniti tvrdoglave vanjske mrlje i neugledne unutarnje mrlje zbog kojih vaši zubi izgledaju obezbojeni (discolored).

Što uzrokuje obojenja?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih zubi gube prirodnu bjelinu. Neke ne možemo kontrolirati, poput starosti ili nezgoda u mladosti koje mogu poremetiti razvoj našecakline zuba. Međutim najčešče mrlje na zubima uzrokovane su životnim navikama:

Hrana / piće: Kava, čaj, coca-cola, vina i neka škrobna hrana poput tjestenine ili krumpira mogu stvoriti uvjete koji uzrokuju mrlje.

Upotreba duhana: duhan za pušenje ili žvakanje može zamrljati zube. Mrlje na zubima uzrokovane zdravljem zuba:

Loša higijena zuba: zaborav na četkanje i čišćenje zuba zubima može uzrokovati nakupljanje plaka i mrlja od hrane.

Preskakanje profesionalnog čišćenja zuba također može omogućiti da mrlje počnu.

Bolesti koje sprečavaju normalan razvoj zubne cakline (bijela vanjska strana zuba) i dentina (poroznije “žute” jezgre ispod cakline) mogu dovesti do promjene boje zuba.

Određeni medicinski tretmani, kao i lijekovi, ispiranje vodicama za usta koje sadrže klorheksidin i cetilpiridinijev klorid također mogu zamrljati zube. Kao i starost i genetika.

Zašto su naši proizvodi sigurni

Pri odabiru proizvoda za izbjeljivanje zubi treba biti pažljiv. Na internetu se pojavljuju razne mogućnosti samostalnog izbjeljivanja zubi, međutim većina nije sigurna za izbjeljivanje i može donijeti više štete nego koristi.

Xwhite® trakice su patentirane, razvijene od grupe znanstvenika i stomatologa u UK temeljene na dugogodišnjim studijama i istraživanjima. Registrirane i odobrene su kao kozmetika u EU/CPNP/FDA/SFDA/ECOSMA. Studije su provedene na stomatološkim fakultetima, državnim ineovisnim laboratorijima, Interteku. Također imaju odobrenje stomatologa diljem svijeta.

Xwhite trakice dolaze u više oblika, što vam omogućuje da odaberete stupanj izbjeljivanja koji najbolje odgovara vama. Naše Xwhite trakice kreću se od nježne opcije za nove i/ili izbjeljivanja osjetljivih zubi do jače opcije do 1 sata za one koji žele brze trenutne i dramatične rezultate. Također tu su i trakice za izbjeljivanje koje koriste patentiranu PAP+P3 tehnologiju za sve one koji žele izbjeliti zube bez vodikovog peroksida.

Što kažu stomatolozi?

SmilefromXwhite Blog Stories

Što uzrokuje obojenja?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih zubi gube prirodnu bjelinu. Neke ne možemo kontrolirati, poput starosti ili nezgoda u mladosti koje mogu poremetiti razvoj naše cakline zuba. Međutim najčešče mrlje na zubima uzrokovane su životnim navikama.
Saznajte više u najnovijem blogu.


22.05.2021. White smile
HR EN

Dobrodošli u Xwhite pogodnosti

Raznim aktivnostima na našem webu skupljaj bodove koje možeš zamijenti za popuste i nagrade i još mnogo toga…

Kako skupljati bodove
Kako iskoristiti bodove
Već si registriran? Prijavi se

Osvoji dodatne bodove i pretvori ih u nagrade!

Već si registriran? Prijavi se