👀 Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€! 🚚👀

Uvjeti kupnje

  1. Naručenu robu isporučuje Trgovina, a u slučaju da po robu dolazite osobno, točna adresa na kojoj se može napraviti preuzimanje robe biti će naznačena u procesu odabira dostave.
  2. Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se: gotovinom po primitku pošiljke, virmanskim ili kartičnim plaćanjem. Naručena roba će biti poslana po primitku uplate.
    Na uvjete kupnje primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od Članka 36. do Članka 55.

Kupac
Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje putem telefona, faksa, e-maila ili u internet trgovini Xwhite (u daljnjem tekstu Kupac).
Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se Kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom Kupca.

Prodavatelj/posrednik u trgovini i izvršitelj usluga je: (u daljnjem tekstu Prodavatelj).

Poslovna sposobnost
Prihvaćanjem Uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban te da ne postoje nikakve, poznate mu, zapreke naručivanju i kupnji proizvoda od Prodavatelja, tj. za kupnju putem e-shopa.

Elektronska komunikacija
Posjećivanjem i korištenjem Xwhite prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.
Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.
Odabirom opcije Prijava na Newsletter dajete nam vašu suglasnost da vas elektronskim putem uključimo u naše marketinške i ostale aktivnosti.

Cijene
Cijene u katalogu vrijede za sve oblike plaćanja. Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca. Izražene cijene su cijene bez troškova dostave, koji se izračunavaju pri završetku kupnje. Razredi dostavnih troškova navedeni su u odjeljku dostava i reklamacije.

Naručivanje
Robu je moguće naručiti 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem putem stranice Xwhite, a  Kupac o istoj dobiva obavijest na e-mail adresu. Ukoliko Prodavatelj iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može navedene u narudžbi, a o roku i/ili nemogućnosti isporuke ostatka će pismenim putem na e-mail adresu obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Odluči li se Kupac na otkazivanje preostalog djela narudžbe, a već je izvršio uplatu, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 7 radnih dana od zaprimanja odluke o otkazivanju i to uplatom na račun. Narudžba se smatra zaprimljenom  u trenutku kada Kupac elektroničkim putem završi narudžbu i na ekranu mu se ispiše broj narudžbe kao i obavijest o uspješno zaprimljenoj narudžbi.

Potvrda narudžbe
Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti na e-mail adresu unesenu u elektronski obrazac.

Privatnost podataka
U ime Xwhite – Xwhite e-shopa obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Xwhite e-shopa i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o odgovornosti
Informacije o proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere predostrožnosti, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja /ukoliko se radi o dodacima prehrani/. Ne preuzimamo  nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima. Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može  smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka.
Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići.
Obavezno pročitajte i Uvjete korištenja stranica. Potvrdom narudžbe Kupac potvrđuje da je pročitao Uvjete kupnje i Uvjete korištenja stranica i da se s njima slaže.