👀 Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€! 🚚👀

SmilefromXwhite
Blog Stories

Nemaš planova za ljeto?

Donosimo top aktivnosti koje će ti izmamiti osmijeh na lice tijekom najtoplijeg godišnjeg doba!

Let’s state the obvious. Kad čujemo riječ ”ljeto” prve asocijacije su godišnji odmori, uživanje u suncu, moru, smijehu i novim avanturama. U ovom blogu donosimo pet aktivnosti koje će ti garantirano izmamiti osmijeh na lice. Svaki savjet dolazi s malom tajnom za održavanje blistavog osmijeha, jer želimo da tvoj osmijeh blista. Krenimo!

Izlet na more! Ima nešto nevjerojatno opuštajuće u izležavanju na plaži, slušanju valova i osjećaju toplog sunca na koži. Bilo da si avanturist ili uživaš u mirnom odmoru opuštajući se na luftiću, izleti na more siguran su način da poboljšaš svoje raspoloženje i izmamiš osmijeh na lice.
Savjet za osmijeh: Nakon dana provedenog na plaži, nanesi hidratantni losion s dodatkom aloe vere kako bi tvoja koža ostala njegovana i hidratizirana. Prije spavja apliciraj Xwhite® Visible trakice za zube za svjež dah i blistav osmijeh.

Roštilj i piknik! Što je ljeto bez dobrog roštilja? Bilo da pečeš povrće, burgere, uživaš u svježoj voćnoj salati ili ispijaš ledeni čaj, ovakva su okupljanja odličan način za uživanje u hrani i druženje s prijateljima i obitelji.
Savjet za osmijeh: Isperi usta vodom nakon jela kako bi se isprale čestice hrane i spriječile eventualne mrljice na zubima. Nastavi s Xwhite® Visible tretmanom za blistavo bijele zube i svjež dah.

Festivali i koncerti na otvorenom! Ljeto je sezona glazbenih festivala i koncerata na otvorenom. Uz omiljeni bend, plesanje na dobre stare ljetne hitove s ekipom i uživanje u svim popratnim sadržajima zajamčeno će ti  izmamiti osmijeh na lice.
Savjet za osmijeh: Xwhite® Visible trakice uvijek je dobro imati pri ruci za brzi “touch up” prije, tijekom i nakon eventa. Osiguravaju da tvoj osmijeh ostane blistav.

2

Planinarenje i šetnje prirodom! Istraživanje prirodnih staza, planinarenje u planinama ili jednostavna šetnja lokalnim parkom može biti nevjerojatno opuštajuće i revitalizirajuće iskustvo za tvoje tijelo i um. Svježi zrak, priroda i krajolik te tjelesna aktivnost izvrsni su za poboljšanje raspoloženja i ostvarivanje unutarnjeg mira.

Savjet za osmijeh: Održavanje hidratacije ključno je za zdrav osmijeh. Pij puno vode tijekom planinarenja kako tvoje tijelo ne bi dehidriralo. Osvrni se oko sebe tijekom boravka u prirodi, ponekad su male stvari dovoljne da unesu dašak pozitive u tvoj dan.

Kratka city-hop putovanja! Budimo iskreni, kada si posljednji put istraživao/istraživala ulice novog grada? Godišnji odmor ljeti savršen je način za prekid rutine i stvaranje novih uspomena, bilo solo ili u društvu. Uzbuđenje koje donosi putovanje u nepoznatu okolinu često dovodi do više spontanih situacija koje će generirati iskrene osmijehe.
Savjet za osmijeh: Spakiraj Xwhite® Visible trakice sa sobom. Kompaktne su i jednostavne za korištenje, što olakšava održavanje tvog blistavog osmijeha bez obzira kamo te tvoje avanture odvele. Uz to, odličan su “conversation starter”, pa ako putuješ solo i želiš upoznati nove ljude, samo im ponudi trakicu i već imaš temu za razgovor!

Eto, kao što smo naveli u ovom članku, ljeto je puno aktivnosti koje donose osmijeh na lice. Uz malo njege i uz pomoć Xwhite® Visible tretmana, možeš osigurati da tvoj osmijeh ostane blistav poput sunca koje će nas grijati tijekom ljeta. Još bolja stvar je da je Xwhite Visible trenutno na velikoj ljetnoj akciji, a svoj tretman možeš kupiti već od 19.80 EUR! Uživaj u svakom trenutku, budi happy, smij se i neka tvoj osmijeh blista all summer long!

1

Osjetljivi zubi i što s njima?

Jeste li ikad osjetili bol prilikom konzumacije hladnog pića ili vruće hrane? Ako je tako, niste sami. Iako bol uzrokovana toplom ili hladnom hranom i/ili pićem može biti znak karijesa, također je česta kod ljudi koji imaju osjetljive zube.